Тренди весни 2015 року

Lili-Claspe-Jewelry-Spring-2015-04

Ювелірні вироби можуть як підкреслити ваш наряд, так і зіпсувати весь образ. Зазвичай, з кожним сезоном багато чого змінюється: тенденції і віяння. Весна 2015 року прямо за рогом, саме час починати замислюватися про те, що ж нас чекає в цьому сезоні і які свіжі віяння несе Новий рік. Це дозволить нам зазирнути трошки в майбутнє і надалі попросити ці прикраси як подарунок до свята закоханих або 8 березня.

Новий спосіб прикрасити Ваші вуха

В пошуках свіжого способу прикрасити наші вуха? Коли вам хочеться додати своєму образу трохи різкий вигляд, варто звернутися до несиметричності, та до вашого величезного розмаїття сережок. Що це означає? На відміну від попередньої тенденції носити тільки одну сережку, це стосується весняної тенденції, які певною мірою відрізняються. Це може означати, що вони просто різного кольору або ви досить сміливі щоб носити асиметричні сережки, в залежності від довжини і поєднання кольорів. Не важливо як ви вирішите їх носити, ця тенденція дозволить вам розкрити свій творчий внутрішній потенціал, наскільки вдало ви поєднуєте і змішуєте різні набори сережок. Відповідно до цієї тенденції, краса проявляється у порушеннях.

Латунь: метал з монет

Цієї весни, латунь - це must-have метал для модних ювелірних виробів. Не залежно від того чи це широкий медальйон, який звисає на довгому ланцюжку або це fashion сміливе кільце, цей метал виробляє яскравий і привабливий стиль, який зустрічається по всюди, і ви будете його зустрічати протягом всієї весни цього року. Що ж стосується тонких прикрас, то жовте золото творить чудеса.

Кольє

Чокеры - це намисто сезону, ніжно обіймаючи вашу шию цей аксесуар може мати велике розмаїття кольорів, а також стилів і матеріалів. Навесні цим прикрасам, як і сережках, властиві сміливі рішення: великий вибір різноманітних матеріалів, окільцьовані у верхній і нижній частині золотом, а також вони не обмежуються тільки однаковими шматочками. Як Christian Dior так і Chanel використовували в своїх колекціях асиметрію, які привертають загальну увагу до верхньої частини тіла. Коли мова йде про весняні чокери Coach і Lanvin пропонують більш витончені варіанти. А Ralph Lauren взагалі використовує в своїха чокерах вибухи кольору і геометричні фігури.

Стиль хіпі цієї весни

Хіпі фасони, як і раніше, в моді, і це відбивається на прикрасах, які можна буде побачити в 2015 році.

Браслети 

chanel

Багатошарові наручні браслети виглядають як і раніше модно, в наступному році очікуємо побачити нову версію. Дизайнери, такі як Chanel використовують різні тони срібла в браслетах і сплітають їх з яскраво забарвленими смугами шкіри. Деякібраслетимаютьтренд - слоган, наприклад "Ladies First", "Fashion Make Not War", "Oser Sans Poser". Як ніби моделі Karl Lagerfeld Chanel носять частинку свого серця на руках.

Стопка кілець (Stacking rings)

STACKING-RINGS

З приходом весни , ви будете в пошуках способу. Як привернути увагу до ваших рук? Стопка кілець виключно жіночий і дуже простий спосіб підкреслити красу і жіночність ваших рук. Комбінуючи в дизайні одного комплекту: квіти, бірюзу і срібло ви створюєте весняний сет, який також може підкреслювати ваш весняний настрій і в іншупору року.

Вам не обов'язково повинні подобатися модні новинки, але ви можете придивлятися до ліній (особливо намиста), форм, комбінацій кольорів, текстур і стилю - це допоможе створити свій неповторний образ навесні 2015 року.